luni, 4 mai 2015

Vacanta trece, dar protectia solara ramane (valabila)

Daca in aceasta scurta vacanta ati iesit pe undeva, la soare, cu siguranta nu ati uitat de protectia solara. Dar vacanta a trecut, iar protectia solara ramane valabila. Deci sa nu uitati sa o aplicati mereu cand iesiti din casa, chiar daca soarele e undeva dupa nori.
Si chiar daca vacanta nu mai este si uneori soarele se ascunde dupa nori, starea pentru vacanta poate sa ramana activata cu noul ulei de la Nivea Sun Protect&Bronze.
Uleiul Nivea Sun Protect&Bronze SPF 30 ajuta la obtinerea unui bronz natural, deoarece procesul de bronzare este accelerat datorita extractului natural de plante ce stimuleaza productia de melanina proprie pielii. Cu o formula matasoasa si delicata, cu o textura transparenta se absoarbe rapid in piele. Are o consistenta usoara si rezistenta la apa.
Pret: 34.02 lei, 200 ml, SPF 30Soare inseamna distractie, dar pentru o distractie adevarata nu trebuie uitata protectia solara.
Spray-ul colorat de protectie solara de la Nivea Sun a fost creat special pentru pielea sensibila a copiilor, pentru a proteja pielea impotriva arsurilor solare si a deteriorarii pielii pe termen lung.
Pentru ca cei mici sa aiba parte de o adevarata distractie, emulsia este colorata in albastru. Atunci cand aceasta se transforma intr-o culoare alba, lotiunea trebuie reaplicata.
Este rezistenta la apa si are SPF 50 pentru o maxima siguranta, iar copii se vor putea distra in voie oriunde s-ar afla.
Pret: 45.99 lei, 200 ml, SPF 50


Unde v-ati petrecut scurta vacanta ce tocmai a trecut?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)