duminică, 17 mai 2015

Real Strength by Dove Men+Care

Conform unui studiu recent realizat de Dove Men+Care, 90% dintre barbatii din intreaga lume vad in grija fata de ceilalti un semn de putere ceea ce arata ca un barbat puternic, din ziua de astazi, este mai mult decat un barbat cu statut, influenta sau putere fizica.
86% dintre barbati spun ca desi felul in care masculinitatea este reprezentata in media nu s-a schimbat, pentru ei definitia masculinitatii a evoluat in comparatie cu generatia din care fac parte tatii lor. Doar 7% dintre barbati se identifica cu felul in care masculinitatea este mediatizata in prezent.
Dove Men+Care lanseaza campania "Real Strength", o campanie care surprinde viziunea actuala despre masculinitate, aducand in prim plan un alt atribut al acesteia, grija pe care o are barbatul modern pentru cei din jur. Spotul "Real Strengths Moments" prezita momentele din viata fiecarui barbat in care grija si atentia fata de ceilalti si fata de sine il fac mai puternic.


Pentru un confort total al pielii si o senzatie de prospetime de durata, Dove Men+Care, unul dintre brandurile de ingrijire personala pentru barbati din portofoliul Unilever, ofera o gama de produse de ingrijire superioara.
Deodorantele antiperspirante Dove Men+Care sunt puternice impotriva transpiratiei si prietene cu pielea, asigurand o protectie eficienta pentru 48 de ore. 
Gelurile de dus Dove Men+Care folosesc tehnologia "Micromoisture", care protejeaza impotriva deshidratarii si lasa pielea mai sanatoasa si mai puternica.
Sapunul Dove Men+Care Extra Fresh cu 1/4 crema hidratanta este un sapun special creat pentru barbati. Sapunul hidrateaza si ofera o senzatie de prospetime, fiind recomandat pentru tenul sensibil, supus agresiunilor zilnice cauzate de barbierit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)