luni, 20 aprilie 2015

Soufeel - un cadou plin de amintiri

Cadourile oferite fara un motiv sunt intotdeauna mai apreciate decat cele date pentru un anumit motiv sau pentru ca e o zi anume. Am simtit-o pe propria mea piele si de atunci incerc sa ofer cadouri fara niciun motiv. Surprinderea lor este mai mare decat atunci cand se asteapta la un cadou, iar misterul consta doar in faptul ca nu stiu ce vor primi. In cazul unei prietene adevarate sau a unei surori sau mame, un cadou minunat ar putea fi o bratara. Si nu orice fel de bratara, ci o bratara cu semmnificatie, una care sa poarte amintirile cele mai pretioase. 
V-am mai vorbit despre Soufeel aici si v-am aratat bratara in splendoarea ei. 
Pentru ca mi-a placut mult acest concept, i-am facut surorii mele, cadou, o asemenea bratara de la Soufeel si credeti-ma ca i-a placut mult. De la cutiuta care parca iti spune ca e facuta special pentru cadouri, pana la bratara in sine. Unde mai pui ca si bratara si charm-urile sunt din argint si atent lucrate. Pot fi gasite charm-uri pentru persoana, pentru fiecare amintire pe care o poarta persoana respectiva.


Emotia descoperirii...


Cadoul descoperit...
 Dupa ce s-a descoperit cadoul nu mai este altceva de facut decat sa fie purtat, nu-i asa?
Si va mai arat o data bratara mea, de data aceasta aflandu-se la incheietura mea :D
Era o vreme frumoasa, cand am luat bratara la plimbare.Daca vreti sa faceti si voi un astfel de cadou, trebuie sa stiti ca la comenzi de peste 50$ aveti transport gratuit si puteti returna produsele timp de 365 de zile.

Voua va plac cadourile primite fara vreun motiv anume?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)