duminică, 5 aprilie 2015

#‎RedescoperăFrumusețea‬ cu L'oreal Paris

Dorinta pentru frumusete clar nu va pieri niciodata. Indiferent de era in care traim, de trenduri orice femeie vrea sa fie frumoasa. Indiferent de generatie, fie ca suntem mici sau mari.
Eu l-am mostenit pe tatal meu, in schimb ce sora mea a mostenit-o pe mama mea si cand era mica, sora mea arata ca si mama mea cand era mic copil. De la tatal meu am mostenit culoarea parului, unele trasaturi fizice, dar si o parte din caracter, precum incapatanarea, dar sunt si parti pozitive :)) 
Iar de la mama mea am invatat iubirea pentru carti, pentru natura, pentru frumusete. Imi amintesc ca o data pe saptamana ne lua pe mine si pe sora mea la plimbari prin oras si intram in librarie si ne cumpara cate o carte. Iubirea pentru carti a crescut mult datorita acestui lucru.

Cand eram mica imi placea sa cotrobai prin geanta ei, unde mereu avea o trusa de frumusete.
Ii placea sa se machieze si si acum se machiaza. Avea o paleta de farduri de care eram fascinata si trebuie sa recunosc ca i-am cam distrus-o. Ce sa-i faci daca rozul este o culoare frumoasa :)) Pe langa aceasta paleta mai avea si un creion negru si un ruj. Si niciodata nu-i lipsea parfumul. Pentru ca ne placeau aceste lucruri, mami ne-a facut cadou atat mie cat si surorii mele cate o trusa de frumusete care continea un ruj mic si roz (care cred ca era de fapt un balsam de buze), o oglinda si inca ceva, dar eram prea mica ca sa-mi mai amintesc, aveam vreo 5-6 ani. Oricum, era doar esentialul. 

Cu timpul am renuntat la aceste lucruri feminine, pana in liceu cand din nou le-am descoperit. Surorii mele mereu i-a placut sa se machieze si chiar si mama mea a incercat sa imi mai cumpere un ruj sau un rimel, dar tot neinteresata am ramas. Dar dupa ce devenisem reprezentant la o firma, mama mea a inceput sa cumpere de la mine produsele esentiale pentru frumusete si incet-incet mi-am redescoperit iubirea pentru rujuri, farduri si pentru alte lucruri, am redescoperit ce inseamna frumusetea. Am ajuns sa redescopar aceste lucruri pentru ca mai imprumutam de la ea, putin ruj, putin sau mai mult din parfumul ei :))Acum varietatea de produse pe care le avem fiecare e putin mai mare, dar cu siguranta scopul e acelasi sa fim si sa ne simtim mai frumoase.
Poate ca nu seman fizic cu mami, dar avem aceeasi pasiune si anume frumusetea.
M-am gandit sa raspund provocarii lansate de L'oreal si Beauty by Jules cu ocazia a 30 de ani de la lansarea rujului Color Riche si sa redescopar frumusetea alaturi de mama mea. #RedescoperaFrumusetea alaturi de mama ta.

Kisses...:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)