marți, 14 aprilie 2015

Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Mascara Review

Ochi mari, larg deschisi, avand gene alungite si un volum perfect?! Da, este posibil cu noul rimel de la Miss Sporty. Cu rimelul Studio Lash The Miaoww Look genele sunt amplificate si privirea unei pisici este obtinuta. Pentru a obtine acest look de pisica, rimelul vine cu peria intr-o forma inovativa ce prinde fiecare geana si le imbraca in culoare.
Cuvantul pisica este cuvantul cheie al acestei postari. Orice cu pisici ma atrage. Nu stiu de ce poate pentru ca nu pot avea una, plus un alt motiv, dar pisica este motivul pentru care l-am cumparat. 


Periuta are o forma arcuita cu perii mici pentru a oferi volum genelor, iar forma plata ce are perii mai mari ofera gene alungite.


Ce spuneti de rezultat?
Mie mi-a intrecut asteptarile si cu siguranta il voi mai cumpara pentru ca ofera ceea ce caut eu in primul rand la un rimel -> VOLUM. Si imbraca genele intr-un negru intens. De cand l-am cumparat am cam uitat de celelalte rimeluri (si de acelea sunt multumita) pe care le am si trebuie sa le folosesc si pe acelea ca altfel imi va parea rau de banii dati pe acele rimeluri.
Chiar daca voi mai cumpara alte rimeluri din cauza curiozitatii, cu siguranta acest rimel se va mai afla pe lista mea de curiozitati.L-am cumparat pentru ca avea pisici, mai bine zis labute de pisica si pentru ca promitea un look de pisica, dar faptele lui l-au plasat pe viitoarele liste de cumparaturi.

Va plac produsele Miss Sporty?
Ce parere aveti de acest rimel?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)