miercuri, 8 aprilie 2015

Devino agent secret B.U. si castiga premii

Ati visat vreodata sa deveniti agenti secreti? Eu da si acum mi s-a indeplinit visul datorita aplicatiei My Secret Mission de la B.U. Misiunea mea dar si a voastra, in cazul in care acceptati provocarea, este sa o ajutam pe fata B.U. sa-l cucereasca pe baiatul visurilor sale. 
Trebuie sa o ajutam sa se pregateasca pentru prima intalnire. Ce dragut!!!


Daca acceptati aceasta provocare trebuie sa stiti ca aveti de trecut cinci etape. Fiecare etapa contine cate o proba obligatorie si una optionala. 
Parcurgand toate cele cinci etape veti aduna puncte, iar munca voastra nu va ramane astfel nerasplatita pentru ca puteti castiga produse B.U., jurnale cu pix, vouchere Meli Melo, truse pentru machiaj Sephora si tricouri My Secret.


Daca veti reusi sa finalizati misiunea My Secret, toti agentii secreti vor putea avea acces la marea rasplata, un total makeover si o sedinta foto profesionista.
Nu uitati sa reveniti in fiecare saptamana pana pe data de 3 mai 2015 pentru a o ajuta pe fata B.U. sa se pregateasca pentru intalnirea cu baiatul visurilor ei
My Secret este parfumul celor indraznete. Dulce si condimentat, parfumul descrie prin notele sale fructate, de iasomie si vanilie fragmente din jocul pe care-l danseaza fata B.U.

Voi ati devenit unul din agentii secreti ai fetei B.U.?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)