vineri, 10 aprilie 2015

Creme Puff Blush de la Max Factor

Cand am auzit de aparitia lor mi-am schimbat prioritatile de pe lista mea cu dorinte cosmetice si ele au ajuns in fata tuturor ca niste VIP-uri ce sunt.
Max Factor vine cu noutati in aceasta primavara. Noutatea primaverii este Creme Puff Blush. Pudra compacta Creme Puff a fost prima pudra pe care am avut-o si am cumparat-o din nou cand am avut nevoie. Cand Creme Puff Blush a fost lansat m-am bucurat ca se continua gama Creme Puff.
Creme Puff Blush este un blush ce contine pigmenti de diferite nuante care se amesteca pentru a oferi niste obraji imbujorati sau cu unele nuante chiar niste pometi conturati. Blush-ul poate fi gasit in sase nuante, fiecare femeie putandu-si alege blush-ul perfect pentru tonalitatea pielii ei.


Ambalajul cutiei cu accente aurii si blush-ul in sine cu acele nuante, face ca acest blush sa nu fie un blush obisnuit. Este un blush cu aspect luxos dar la un pret mult mai accesibil decat altele. Umbla zvonul prin blogosfera internationala ca ar putea fi un dupe dupa Hourglass. Nu stiu, ca nu am niciun produs Hourglass, dar dupa poze asa ar putea parea.


Mi-a fost greu sa aleg o nuanta. Toate sunt foarte frumoase si trebuie sa le vedeti si voi live ca sa stiti de ce spun asta. Oricat de mult am fost atrasa de o nuanta cu numele Gorgeus Berries, ma gandeam ca am tenul mai deschis si nu voiam sa fie un contrast prea mare. Cand in sfarsit m-am hotarat asupra nuantei, nu o aveau in magazin. Nuuuu....dar pentru ca voiam blush-ul neaparat, mi-am luat tot un roz, dar putin mai deschis si m-am indragostit de el. Cautam nuanta 15 Seductive Pink, dar frumoasa si nuanta mea. 
Nuanta 05 Lovely Pink este o nuanta potrivita pentru cele care au tenul deschis. Este un roz delicat cu nuante de auriu si un roz mai inchis pe alocuri. Textura blush-ului este pudrata, catifelata, usor prafoasa si are un finish glossy.

Ma bucur ca mi l-am cumparat. Eu m-am indragostit de el, de acel roz delicat care ofera putin mai mult viata pielii.

Ce parere aveti de lansarea acestor blush-uri?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)