marți, 17 martie 2015

Review: Benefit Roller Lash

Este primul meu produs de la Benefit si desi am auzit multe laude la adresa acestui brand, nu stiam la ce sa ma astept de la produs. Dar, speram sa-mi placa. Eu il am in varianta mini.
Rimelul Roller Lash promite separarea, curbarea si alungirea genelor. Vrea sa fie un fel de "bigudiu" pentru gene. Reclama rimelului il face si mai tentant si mai promitator. 


Ambalajul e tare dragalas. Varianta full size are pe capac imprimat un model ce te duce cu gandul la bigudiuri.
Trebuie sa va spun ca nu-mi place sa folosesc ondulatorul pentru gene si mai bine sunt fara gene ondulate decat sa folosesc ondulatorul. Din fericire, exista si rimeluri, printre care si Roller Lash, care pot curba genele si astfel pot evita folosirea ondulatorului.Peria acestui rimel vine cu ceva nou, cu un nou design, fiind astfel o inovatie.
Peria Hook'n'Roll care are un design de carlig ce apuca, separa si curbeaza genele devenind astfel un fel de "bigudiu" pentru gene.


Si acum efectul:
Alungire - da
Curbare - da
Separare - se poate si mai bine. 
Dupa cum se poate vedea, la unul din ochi, genele stau putin mai lipite.


Eu aplic de obicei rimelul intr-un singur strat, la al doilea strat deja mi se pare ca lipeste genele.


Imi place rimelul si pentru varianta mini nu regret ca l-am cumparat. Poate nu as fi regratat nici in varianta full size. Pe viitor poate voi avea in vedere si varianta full size sau mi-ar placea sa incerc They're Real.


Rimelul Benefit Roller Lash poate fi gasit in Sephora.

Cum vi se pare?
L-ati incercat? 
Va tenteaza?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)