joi, 19 martie 2015

Noutati: Gelul de dus Yogurt + Papaya de la B.U.

Eu cand aud cuvantul PAPAYA, ma gandesc la vara, la caldura, la plaja. Se pare ca si pentru B.U. e la fel pentru ca au lansat un nou gel de dus ce anunta sosirea sezonului cald. 


Gelul de dus Yogurt + Papaya combina proprietatile revitalizante ale fructului de papaya cu cele hranitoare ale iaurtului. Datorita aromei fructate si revigoranta, noul smoothie pentru dus este o doza de energie si rasfat. Gelul de dus My Smoothie! Yogurt + Papaya este un cocktail pentru piele. Fiind bogat in antioxidanti si vitamine, papaya ajuta la mentinerea aspectului tanar al pielii si o lasa energizata si catifelata. Pentru un aspect sanatos si o atingere matasoasa intra in actiune iaurtul. Iaurtul ofera si o spuma fina si cremoasa.
Elasticitatea, catifelarea si extra hidratarea pielii este data de complexul de agenti hranitori Nutri-Moist System. Ingredientele naturale si parfumul lor delicat continua sa mentina starea de bine pe durata intregii zilele, chiar si dupa ce bucuria ritualului spumos s-a incheiat.


B.U. in action este o gama dedicata celor energice, cu un stil de viata modern si activ, care transforma ritualul de ingrijire intr-un mix de stari pozitive.
Nu uitati ca mai gelurile de dus B.U. in action va asteapta cu urmatoarele variante de rasfat sub dus:
B.U. in action My Smoothie! Yogurt + Papaya - and feel the joy! - 9 lei
B.U. in action My Smoothie! Yogurt + Fig - and feel pampered! - 9 lei
B.U. in action bingo Berries - and feel the boost! -  9 lei
B.U. in action cool Maracuja - and be refreshed! - 9 lei
B.U. in action  funky Guava - and get tonified! - 9 lei


De abia astept sa-l gasesc la raft, am impresia ca imi va placea :D 

Care dintre variantele de mai sus le-ati incercat?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)