miercuri, 11 martie 2015

NOTD: Artificii de primavara

Voua va plac artificiile? Mie imi plac mult artificiile si as putea sta sa le urmaresc mult si bine si sa nu ma satur de ele. Nu-mi prea place zgomotul pe care il fac, dar sunt frumoase si atunci ma fac ca nu aud bubuiturile cu care isi anunta prezenta pe cerul intunecat.
Pentru ca primavara isi anunta prezenta in mod mai silentios, cu pasi mai timizi, eu zic sa o intampinam cu niste artificii. Poate zgomotul lor vor speria iarna, frigul si astfel si intrarea in drepturi a primaverii va fi facuta pe masura :)).
Ieri v-am prezentat oja de la Maybelline si culoarea ei m-a facut sa-mi doresc sa "pictez" niste artificii pe unghii. Acestea cu siguranta nu sunt zgomotoase :)).
Pentru aceste artificii am folosit placuta pentru stampilare BP-44 de la Born Pretty Store. Modelele de pe placuta sunt foarte frumoase toate si imi place ca se transfera foarte usor modelele. Pana acum nu am avut o placuta de pe care sa se transfere mai greu, dar ma bucur ca nu am intampinat astfel de probleme.


Se pare ca imi reintru in ritm. Vor veni noi postari si sper sa va placa si sa le gasiti utile. Sper saptamana aceasta sa raspund la toate comentariile si sa ajung sa las si comentarii pe blogurile mele favorite. Deja lectura e rezolvata.
Daca vreti sa faceti cumparaturi pe site-ul Born Pretty Store puteti avea reducere de 10% folosind codul TYANX31.

Voua va plac artificiile?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)