marți, 24 martie 2015

KillyS pentru unghii frumoase si sanatoase

In luna ianuarie am inceput sa am ceva probleme cu unghiile. Poate totul s-a intamplat din cauza unei deficientei de vitamine, nu stiu. Dar cateva unghii mi-au fost slabite si lacul sarea, nu rezista mai mult de o jumatate de zi pe unghiile slabite si se exfoliau si din aceasta cauza se rupeau. Nu erau prea dragute. In acea perioada am primit un colet cu produse de la KillyS. Eu zic ca au venit la momentul oportun pentru ca altfel am putut sa le testez cu adevarat si sa va vorbesc despre ele. Mi-a luat ceva timp, dar voiam sa fiu sigura ca isi fac treaba produsele si nu vorbesc aiureli.


Lacul regenerator este recomandat pentru unghiile fragile si rupte. 
Datorita continutului de calciu si vitamina E.hraneste si regenereaza unghiile. In urma utilizarii acestui lac regeerator unghiile devin mai puternice si mai frumoase.
Poate fi folosit atat ca baza, cat si ca oja.
Utilizare: Daca  se foloseste ca si baza se aplica un strat
Daca se foloseste ca si oja se aplica doua straturi pentru mai mult luciu,
Cat timp am folosit acest lac regenerator am putut observa cum unghiile mele afectate au devenit mai puternice si nu se mai exfoliau la varf, iar in final sa se rupa. In momentul in care aplicam acest lac ca si baza, oja rezista mai mult timp si nu sarea.
Sunt foarte multumita de acest lac regenerator si chiar il recomand.


Gelul pentru inmuierea cuticulelor este creat pentru a usura indepartarea cuticulelor. Stim bine ca acestea nu trebuie rupte, dar cu acest gel munca devine mai usoara. 
Gelul pentru iinmuierea cuticulelor este imbogatit cu germeni de grau care hidrateaza, cu vitamina E ce are rol anti-ageing si proteine de matase si alatoina hidrateaza si regenereaza cuticulele.
Utilizare: Se aplica cateva picaturi de gel pe unghie. Se lasa 3-4 minute si apoi se imping cuticulele cu un indepartator dupa care se clateste si se usuca.
Nu imi rupeam cuticulele sau nu le taiam pentru ca era un proces dureros si nu suportam sa vad sange in jurul unghiei. Dar stiam fete care faceau acest lucru. Nu e nici sanatos pentru unghii. 
Cu acest gel este usor sa impingi cuiculele pentru ca le inmoaie. Si miroase si frumos.


Tot la KillyS pot fi gasite si accesorii decorative pentru infrumusetarea manichiurii, precum floricelele de mai jos. Nu se dezlipesc asa de usor de pe unghie, dar ca sa fiu sigura ca raman acolo am aplicat si un top coat deasupra. Nu e asa ca sunt dragalase?Ma bucur ca am descoperit acest brand., deoarece am descoperit niste produse minunate si care m-au ajutat sa obtin unghii frumoase si sanatoase.


Si de asemenea m-au ajutat sa infrumusetez mai usor manichiura :) 


Nu uitati sa dati like paginii de Facebook KillyS Romania pentru noutati si concursuri.
Ati incercat produsele KillyS? 
Cum vi s-au parut? Sau va tenteaza?

Kisses...:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)