sâmbătă, 21 martie 2015

Cod Rosu: STR8 vine cu noutati

Rosu este o culoare atat de misterioasa. Poate cuprinde multe povesti intense. Aceasta culoare a fost inspiratia pentru noul parfum lansat de cei de la STR8. 
RED CODE este un parfum ce se adreseaza celor carora le place aventura unui mister si adrenalina ce se naste din rezolvarea unui cod cu miza. Mesajul noului parfum este "Crack the code". Deci, intelegeti de ce se adreseaza celor carora le place adrenalina ce se naste din rezolvarea unui cod cu miza? 
"Crack the code" este o provocare pentru cei puternici care cuceresc prin atitudine si prin lejeritatea cu care raspund in fata oricarei provocari.


Alcatuit din note de varf de ananas, grapefruit, note marine si condimentat cu cardamom, barbatul RED CODE debordeaza de sex-appeal. Inima de lavanda, cimbru si atingerea de iasomie intruchipeaza un spirit seducator, ascuns sub o identitate masculina evidenta. Notele de baza de ambra, brad si seminte vanilate tonka descriu pasiunea pentru aventura, libertate si atittudinea sarmanta a barbatului.
STR8 Red Code este disponibil in urmatoarele variante:
Eau de Toilette - 50 ml - 33 lei
Eau de Toilette - 100 ml - 45 lei
After Shave Lotion - 50 ml - 16 lei
After Shave Lotion - 100 ml - 23 lei
Deodorant Body Spray - 150 ml - 14 lei
Natural Spray - 85 ml - 22 lei
Shower Gel - 250 ml - 9 lei


Daca isi ghideaza viata invaluit in pasiunea, ii place sa se afle in situatii limita si abordeaza o atitudine nonsalanta si un zambet de invingator, atunci RED CODE e parfumul ce i se potriveste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)