joi, 5 februarie 2015

Vitamin E Moisture Cream de la The Body Shop

Hidratarea tenului este importanta, asta trebuie sa stie fiecare. Cand imi hidratez tenul dupa o demachiere, simt bucuria tenului pentru ca e ca si cum as bea apa cand mi-e foarte sete. Si stim cat e de buna apa atunci cand ne e sete.
Crema Vitamin E Moisture a fost lansata in anul 1977 de The Body Shop si de atunci incanta tenul multor femei. Multe femei lauda aceasta crema si m-am gandit sa-i acord si eu o sansa. Eram in pana de idei si desi exista multe oferte, nu m-am linistit pana ce nu am avut-o in mainile mele. Pana la urma e cel mai bine vandut produs de la The Body Shop si trebuia sa-l am si eu.
Aceasta crema cu vitamina E promite hidratare protejand pielea si oferindu-i un aspect sanatos.


Crema are o textura usoara si intra repede in piele si nu lasa o pelicula grasa. 
Este potrivita pentru orice tip de ten, dar partea mai uscata a tenului, in cazul meu fruntea, se bucura cel mai mult de ea, "mananca" crema de parca ar fi flamanda si nu lasa aspectul lucios, de ten gras dupa folosirea ei. De-a lungul zilei fruntea mea nu mai este uscata, ci o simt normala. Dar nici zonele cu mai mult sebum nu se plang de faptul ca sunt hidratate cu aceasta crema si zonele nu raman grase din cauza ei pentru ca asa cum am zis intra repede in piele.
Alte aspecte pozitive sau negative cauzate de crema nu am observat asupra tenului meu, poate din cauza ca e destinata doar hidratarii tenului, adica porii sunt tot acolo, dar macar nu sunt cojite din cauza ei.
Eu o folosesc si ca baza pentru fondul meu.
Are un parfum dulce, pentru mine nu e deranjant, dar poate pentru cele cu tenul sensibil s-ar putea sa fie putin deranjant parfumul.


Aceasta crema este potrivita pentru hidratarea tenului, iar datorita texturii sale usoare intra repede in piele si poate fi si o baza buna pentru machiaj. Nu stiu daca o voi mai cumpara sau nu, mai sunt acolo, in lume, undeva si alte creme ce ma asteapta. Ma tenteaza si sorbetul cu Vitamina E de la The Body Shop, dar vom mai vedea pentru ca vreau sa ma rasfat cu noutatile lor pe care presupun ca le-ati vazut deja. Si de aceea veti mai auzi de The Body Shop in viitorul apropiat sau indepartat :))

Indiferent de ce crema folositi nu uitati sa hidratati tenul!!!

Ati folosit aceasta crema? 
Cum vi s-a parut?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)