joi, 15 ianuarie 2015

Rimel No7 Extreme Length Extend

Pe langa oje, rujuri si farduri am si o mica pasiune pentru rimeluri. Nu ma pot opri doar la unul si imi place mereu sa incerc unele noi, dar revin la cele de care m-am indragostit pentru ca ele sunt sigura ca-mi vor oferi ceea ce imi doresc, volum, alungire, definire.
Nu sunt pretentioasa la periute, mari, mici, subtiri, pot fi oricum dar sa-si faca treaba. Am avut periute de la care nu ma asteptam sa ofere, poate pentru ca erau menite alungirii, dar am primit volum asa ca nu ma dau la o parte indiferent de ce periuta este.
Rimelul No7 Extreme Length Extend, asa cum ii spune si numele, este un rimel pentru alungire. Acest rimel are o formula special conceputa, numita Aero Capsule ceea ce inseamna ca fibrele sub forma tubulara se vor lipi mult mai usor de gene. Formula usoara permite ca genele sa-si pastreze forma lor odata ce rimelul a fost aplicat.


Periuta rimelului este exclusiva gamei No7 Extreme Length si prin forma ei asigura o aplicare perfecta oferind o alungire extrema.


Mie imi place rimelul. Il gasesc potrivit pentru un machiaj natural, de zi, cand nu vrem sa avem genele incarcate. Asa cum vedeti si voi nu incarca genele si chiar le alungeste intr-un mod foarte frumos. Nu ofera un volum dramatic, o privire dramatica.Rimelul No7 Extreme Length Extend poate fi gasit in farmaciile Sensiblu. Problema este ca produsele No7 nu pot fi gasite in toate farmaciile, de exemplu in orasul meu nu le gasesc deloc si alte idei unde l-ati putea gasi nu prea stiu. Daca sunteti din capitala aveti sanse mari sa-l gasiti daca vreti sa-i dati o sansa.
Eu am mai pus ochii pe un rimel de la No7 si este pentru volum, dar il las pentru viitor :D

Voua va place cum arata rimelul?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)