joi, 1 ianuarie 2015

NOTD: A Sparkling Negative Space

V-am spus ca nu ma las de Negative Space. Arata bine. Daca cealalta manichiura pe care v-am prezentat-o la sfarsitul anului 2014 ma ducea cu gandul la crop top, aceasta ma duce cu gandul la un pulover cu romburi straluctioare sau o sunca taiata in romburi :)) Pentru model am utilizat oja de la Farmec, din gama Disco, numarul 45. Am aplicat si o oja transparenta cu sclipici fin si delicat ca "baza". Si top coat-ul cu aspect de gel ce ofera un efect foarte frumos manichiurii. Aceasta este o manichiura la care a trebuit sa am cea mai multa rabdare de pana acum.
Azi este o zi importanta pentru blogul meu, face doi anisori frumosi. Doi ani in care am descoperit branduri multe si frumoase si am dezvoltat "obsesii" pentru unele lucruri frumoase. Inca nu am cunoscut personal bloggerite (distanta bat-o vina), dar vreau sa le cunosc intr-o zi, candva pe cele pe care le cunosc. Daca la inceput blogul se axa si pe retete de mancare, in ultimul timp am cam lenevit la a mai posta retete. Desi voiam sa vin cu unele retete pe care le-am descoperit, nu am mai reusit si motive pot fi multe. Sper ca anul acesta sa revin cu acest gen de postari, sper, dar nu promit nimic.
 Asa cum am zis si ieri, in 2014, ma bucura enorm de mult sa citesc fiecare comentariu al vostru atat pe blog cat si pe facebook, sa vad fiecare like sau share. Ma bucur si cand aveti propuneri pentru postari, ceva ce ati dori sa cititi sau vreti sa descoperiti sau sa aflati. 
Din pacate, anul acesta nu pot organiza un gievaway cu ocazia acestor doi anisori, dar am o idee de un giveaway ce vreau sa-l fac si am inceput sa caut unele produse pentru ca la momentul potrivit sa va pot rasplati pentru ca ati fost alaturi de blog. Voi ati ajutat la cresterea lui si vreau sa va multumesc pentru acest lucru si material, dar la momentul potrivit. 
Va multumesc mult dragile mele!!!

Ce parere aveti de aceasta manichiura?
Va place modelul Negative Space? 
Dar oja de la Farmec?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)