marți, 13 ianuarie 2015

Go Fresh cu lamaita si rodie de la Dove

Aceste doua produse au aparut la sfarsitul verii si cred ca din aceasta cauza ma gandesc la vara cand le vad si cand le folosesc. O data ce le-ai folosit nu ai cum sa nu vrei sa le mai cumperi dupa ce s-au terminat. Mi-a placut mult ideea de rodie si lamaita impreuna, deoarece promiteau un parfum fructat si revigorant. Despre aceste produse v-am vorbit aici, atunci cand s-au lansat.
Iarna de obicei alegem arome care sa o insufleteasca si mai mult, astfel ca marul, scortisoara si alte arome stau pe primul raft. Si eu fac acelasi lucru, dar totusi uneori simt nevoia de o aroma energizanta, mai ales cand vremea e gri am nevoie de ceva care sa ma scoata din starea de moleseala. De aceea vad urmatoarele produse perfecte pentru acel moment de revigorare, energizare.
Deodorantul Dove are parfum de lamaita si rodie, dar dupa pulverizare nu-l simt sa intre in haine astfel incat sa nu mai folosesc parfum. Protejeaza impotriva transpiratiei, dar daca aveti probleme cu ea vara poate va trebui sa apelati la ceva mai puternic. Nu l-am folosit vara ca sa stiu cat de bine isi face efectul pe timp de vara. Promite sa protejeze timp de 48h, dar nu am stat atat timp ca sa vad daca e adevarat sau nu. Poate se ajunge intr-o zi sa nu mai fie nevoie sa facem dus pentru ca vor fi produse care promit sa te protejeze intreaga viata impotriva transpiratiei, murdariei :)) Nu cred si nu vreau sa renunt la gelurile de dus ;)
Acest deodorant mi-a placut datorita faptului ca ma proteja impotriva transpiratiei pana la urmatorul dus si pastra pielea curata, dar si datorita parfumului sau de lamaita si rodie pe care il simteam in momentul pulverizarii. Faptul ca nu parfumeaza si hainele un timp indelungat ar putea fi un plus, nu ma retine din a mai folosi un parfum.Gelul de dus Dove are o formula cremoasa si lasa pielea catifelata. Iubesc gelurile de dus Dove pentru acest lucru, lasa o pielea fina si catifelata, ca in cazul altui gel de dus sotul meu m-a intrebat daca am folosit crema de corp (nu sunt o prietena foarte buna cu crema de corp astfel incat sa ma vad cu ea dupa fiecare dus). 
Momentul de la dus este energizat datorita aromei sale de lamaita si rodie. De fapt, energizarea incepe de la ambalaj, este roz, este vesel si ti-e mai mare dragul sa folosesti produsele. Da, sunt influentata si de ambalajul produselor.
Imi plac aromele citrice cand e innorat afara pentru ca in capul meu norii au fost alungati datorita aromelor energizante.


Merita incercate aceste produse, in special gelul de dus. Sigur va va placea.

Ati incercat aceste produse de la Dove?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)