sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Farduri si gene false Eyemimo

In Glasgow a venit zapada. Sincer, imi era dor de ea si imi place mai mult zapada decat ploaia. Azi am decis sa scriu despre niste produse din SUA, mai exact din San Francisco. Produsele sunt de la Eyemimo si veti putea gasi gene false, produse de make-up precum farduri, pudre sau eyelinere si oje, dar din pacate oje nu trimit cu avionul si doar una mai era pe stoc atunci cand le-am primit.
Genele false sunt multe si diverse, ceea ce face ca alegerea sa fie mai grea de facut pentru ca toate sunt frumoase, chiar si cele colorate pe care nu le-as purta pentru ca nu as avea unde, dar make-up artistii le-ar putea folosi pentru pictoriale in reviste sau cu alte ocazii. Puteti gasi gene false din par uman sau sintetic.
Eu le-am ajustat putin, se pare ca am ochii mici.


Genele false #NTR29 sunt potrivite pentru un machiaj de seara si sunt facute din par uman. Sun foarte frumoase aceste gene si ma bucur sa le am in colectia mea, chiar daca le voi purta mult mai rar fiind pentru ocazii mai speciale sau machiaje de seara, dramatice.
Sunt rezistente si usor de manevrat. Desi par stufoase si ma gandeam poate le voi simti mai grele, mai ales dupa ce le-am incercat pe celelalte, mi s-au parut chiar lejere.


Genele false #NTR06 sunt foarte bogate, dar nu asa de dramatice ca genele #NTR29. Mi-a fost mila saa tai din ele pentru ca erau asa de dragute, dar voiam si trebuia sa le incerc. Sun facute din par uman si sunt rezistente. Imbogatesc privirea si imi plac pentru ca ofera mult volum.


Genele false #NTR38 sunt din par sintetic, sunt micute, fiind potrivite pentru un machiaj de zi cand vrem niste gene cu mai mult volum.


Fardurile Eyemimo nu sunt testate pe animale si sunt destul de pigmentate, cel putin doua dintre ele. Nuantele pe care le detin eu sunt Creme Brulee, Sunset si Golden Classic.  
Nu contin talc si parabeni. 
Ingrediente: mica, titanium dioxide, isoeicosane, iron oxides, boron nitride, polyethyene, silica, polyisobutene, PTFE, synthetic wax, ferric ferrocyanide, dimethicon. 
Fiecare fard are greutatea de 1.8 g.


Le-am aplicat peste primer si Creme Brulee se vede mai fad. El e cel mai putin pigmentat si cel mai prafos. Celelalte doua sunt foarte, foarte putin prafoase. Prin aplicare succesiva devin mai intense. 
Creme Brulee este un crem frumos, pacat doar ca este mai prafos si nu este asa de pigmentat chiar si cu primer. Trebuie aplicat destul de mult ca sa obtin ceva de la el.
Sunset este un portocaliu superb si in combinatie cu Golden Classic se obtine un machiaj foarte frumos. Dar Golden Classic este preferatul meu, deoarece este o nuanta de maro minunat. De multe ori l-am folosit singur, mai ales cand eram in graba.


Eu sunt multumita de aceste farduri si gene false si ma bucur ca am descoperit un nou brand dupa care sa ma uit cand vreau sa cumpar ceva nou sa incerc.
Produsele Eyemimo pot fi cumparate de pe site-ul lor.
Cum vi se par? 
Ati fi curioase sa incercati ceva?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)