joi, 13 noiembrie 2014

Ten tanar, indiferent de varsta, cu elmiplant Seametry

Cei de la elmiplant se gandesc la toate femeile din lume, indiferent de varsta. Daca in tinerete avem parte de o piele neteda, elastica si hidratata in mod corespunzator, dupa o anumita varsta, din pacate, pielea isi pierde aceste calitati. Dar, elmiplant vine cu o noua gama care sa readuca aceste calitati, chiar si dupa varsata de 45 ani, o varsta pe care multe femei nu o asteapta cu bratele deschise. Gama Seametry este destinata ingrijirii tenului matur. Contine trei produse cu efect antirid restructurant: crema de zi SPF 15, crema de noapte si serumul pentru ochi. Pentru rezultate vizibile, puterea naturii a fost combinata cu biotehnologia.


Trei macromolecule esentiale sunt responsabile pentru integritatea structurala a pielii: colagenul, elastina si acidul hialuronic. Colagenul ofera rezistenta si fermitate pielii, elastina asigura elasticitate pielii si acidul hialuronic este rezervorul ce absoarbe apa si pastreaza pielea hidratata si tonifiata. Dar, o data cu trecerea timpului, structura fibrelor de colagen si elastina se deterioreaza si cantitatea de acid hialuronic scade, iar liniile se adancesc si ridurile profunde isi fac aparitia. Dupa varsta de 45 ani, triunghiul frumusetii se inverseaza si atunci este bine sa intervina gama Seametry.
Gama Seametry utilizeaza energia resurselor marii - Matrigenics 14.GTM- este bazat pe celulele reproductive ale algelor Wakame. Wakame este o alga de origine asiatica, cultivata intr-o zona protejata in Bretania, Franta, pe un sistem de corzi scufundate. La maturitate, celulele sale reproductive sunt izolate si compusii lor benefici sunt concentrati in extractul numit Matrigenics 14.GTM, bogat in Wakamik Ester.
In urma utilizarii produselor elmiplant Seametry, rezultatele dovedite clinic sunt spectaculoase. Crema de zi si noapte: imediat dupa prima aplicare, pielea se simte eficient hidratata, supla si ferma. Dupa doua saptamani -> ridurile nazale, cele de pe frunte si din jurul gurii sunt semnificativ reduse. Dupa patru saptamani -> conturul fetei este vizibil remodelat, iar pielea este mai ferma si suprafata ridurilor din jurul ochilor scade semnificativ.
Serumul pentru ochi: dupa prima aplicare pielea din jurul ochilor se simte mai neteda si eficient hidratata.
Dupa patru saptamani -> pungile de sub ochi sunt vizibil reduce, conturul ochilor este mai ferm si remodelat, in timp ce lungimea ridurilor este redusa cu pana la 40%.
Cele mai importante trei elemente structurale ale pielii - colagen, elastina si acid hialuronic - este stimulata si reactivata. "Triunghiul frumusetii", alcatuit din pometii ridicati si un contur ferm al fetei, isi pastreaza forma si tenul se bucura de un aspect sanatos si tanar.
Gama elmiplant Seametry contine: 
1. Crema antirid restructuranta de zi: 25 lei


2. Crema antirid restructuranta de noapte: 25 lei


3. Serum antirid restructurant pentru ochi: 25 lei.

 

Ce parere aveti de aceasta gama lansata de elmiplant?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)