duminică, 12 octombrie 2014

Stampile, cereri si multumiri

La birou era o zi ca oricare alta si asa ar fi ramas, daca nu ar fi intrat ea pe usa. A fost dragoste la prima vedere si se gandea sa-i ceara o intalnire, dar era impiedicat de propria persoana. Timpul trecea si zvonurile umblau. Multi colegi de-ai lui voiau sa o invite la o intalnire si nu voia sa piarda sansa, nu se stia niciodata asa ca de ce sa nu incerce. 
Toti cei ce lucrau la birou au fost chemati la o sedinta, unde li s-a prezentat un filmulet cu noile instrumente de lucru. Instrumente de lucru ce erau de nelipsit in activitatea lor. 


Dupa vizionarea filmuletului toti erau incantati de noile stampile deoarece aveau multipla utilitate, pe langa faptul ca le usura munca, le si oferea posibilitatea de individualizare prin personalizarea stampilei. Stampilelefac parte din noua generatie de stampile dreptunghiulare, o lansare noua de la Colop si anume Printer-ul G7. Acest printer era special datorita ferestrei XXL ce oferea oportunitatea de personalizare, limita fiind doar imaginatia. Cand a primit printer-ul i-a venit o idee si a trebuit neaparat sa o puna in practica inainte sa fie prea tarziu. A prins si mai mult curaj dupa ce incercand sa vorbeasca cu ea, balbaindu-se, ea i-a spus ca a fost simpatic. Cu ajutorul site-ului de personalizare de la Colop si anume, Image Card Designer, el a personalizat stampila si era pregatit pentru urmatorul pas.
Intr-o dimineata, fastacindu-se i-a lasat pe birou o surpriza. Ajunsa si ea la birou, el pandea de dupa colt sa vada reactia ei si se pare ca a fost asa cum se astepta. Ramasa surprinsa de neobisnuita metoda de a i se cere o intalnire s-a gandit sa accepte, chiar era ceva original. I s-a cerut sa iasa in oras prin intermediul unei stampile de la Colop


Noroc ca se inventasera aceste stampile personalizabile pentru ca dupa un an mai tarziu, clopote de nunta se auzeau. Deoarece voia sa readuca in prim plan primul pas care i-a adus impreuna a cerut-o in casatorie tot prin intermediul stampilei Printer G7.

La nunta, mirii au dorit sa pastreze atmosfera stampilelor ce i-a adus impreuna, astfel ca fiecare invitat a primit ca si amintire cate o stampila, unde erau aduse multumiri pentru ca le impartaseau bucuria.


Deci o stampila poate fi un accesoriu de nelipsit la birou sau in diferite functii, dar poate aduce oamenii mai aproape. Daca curajul lipseste, stampila il poate readuce. 
Si acum poate fi personalizata cu diferite poze sau mesaje care ne-au influentat viata, precum data casatoriei sau mesaje motivationale, dar si poze cu cei dragi noua. Stampila mea ar spune povestea noastra, a mea si a sotului meu si ar contine data casatoriei, o zi speciala pentru noi sau poze sau altceva, doar imaginatia este limita. Sau chiar o cerere de marire de salariu daca nu este suficient curaj cat sa fie cerut in persoana :)) 


Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2014.

5 comentarii:

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)