joi, 14 august 2014

In miezul zilei...

In miezul zilei mi-a venit o idee stralucita, sa scriu o postare despre aproape nimic. Noaptea e prea deprimanta ca sa mai gandesc si atunci totul se intampla in miezul zilei. Doar in miezul zilei pot sa vad ceva, noaptea e prea intuneric ca sa mai vad ceva. Doar in miezul zilei pot fi lucida, noaptea parca ma apasa si simt cum nebunia inainteaza.
In miezul zilei cand lumea e agitata si sunt niste furnicute invadata.
Si nu conteaza in ce parte a lumii e miezul zilei, dar doar in miezul zilei pot face ceva. Si pentru a ma ghida dupa miezul zilei, am un ceas. Da, cliseic, dar doar asa pot masura timpul si doar el ma anunta cand e miezul zilei la mine sau in alta parte. Soarele nu stie nimic, la fel nici luna. Doar ceasul imi este un ghid perfect ce e in stare sa bata si natura pentru ca pana la urma urmei ea nu stie mai nimic.
L-am privit si mi-a vorbit: e miezul zilei, e momentul sa fac ceva. Cand nu e miezul zilei, e noapte. 
Imi vorbeste clar si raspicat, uneori elegant, alteori mai dur ca un barbat. Uneori finut ca o femeie, ca imi e mai mare dragul sa-l ascult. Uneori ma alearga ca un antrenor obsedat de sport si alteori e jucaus. Si totusi nu intotdeauna am chef de el. 
Pentru o vorba mai dura, mai barbateasca un ceas barbatesc isi va duce la indeplinire rolul. Va fi necrutator si te va anunta ticaind ca se apropie momentul preferat al zilei, momentul din miezul zilei, cand totul revine la viata.


Pentru un anunt in stil sportiv neinduplecat un ceas Fossil este nemaipomenit si totusi cred ca as vrea sa fiu anuntata ca se apropie momentul intr-un stil mai jucaus si atunci roz isi va spune cuvantul, dar roz in stilul Guess.


Vorbe sofisticate si elegante dar un ceas Guess poate spune. Sigur ma va zmierda si totusi trebuie sa am grija sa nu fiu pacalita de frumusetea cu care vine la pachet pentru si as putea sa pierd momentul mult asteptat.


Sau sa astept miezul zilei intr-un stil fashion? Grea intrebare...


Pentru fiecare stare de spirit exista cate un model si bine ca in cursul zilei exista mai multe astfel de "miezuri" si asa ajung sa port modelele mele preferate.


Cum preferati sa va vorbeasca un ceas si care este modelul vostru preferat de pe site?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)