duminică, 17 august 2014

3 pasi ca sa nu fii eficient atunci cand faci cumparaturi

Portofelul este mai fericit atunci cand este gol, cand nu se simte plin si primeste "mancare" cu portia. Asa ca daca vrem sa vedem portofelul fericit, urmatorii pasi vor face acest lucru.

1. Ajungi la magazin si te pierzi printre rafturi in cautare de ceva, de orice
Ei bine, in cazul magazinului online Hanora, asa ceva nu se poate intampla pentru ca rafturile sunt asezate in fata si nu ca intr-un labirint. Dar daca intri pe Hanora vei face cumparaturi intr-un mod inteligent si nu vrem asta, nu? Gasesti totul pe categorii si nu ai cum sa te pierzi si sa fii distras de alte lucruri.
Atunci cand vrei sa cumperi bricege, unul pentru tine si altul sa-l faci cadou, dar esti distras de cosmetice cu siguranta iti vei indeplini scopul pentru care te afli in magazin. Dar la Hanora, totul este pus pe categorii si atunci cand te afli intr-o categorie nu mai risti sa fii distras, ceea ce nu e deloc bine.
2. Sa nu compari preturile
Daca nu compari preturile cu alte produse similare sau cu produse de acelasi fel, dar din magazine diferite cu siguranta vei reusi sa faci ceea ce ti-ai propus. Unele site-uri iti ofera posibilitatea de a compara preturile si asta clar duce la eficienta si clar, nu vrem asta.
3. Trebuie sa cauti alte produse si in alte magazine
Unele magazine nu contin tot ceea ce vrei si atunci trebuie sa mergi si in alt magazin ceea ce inseamna ca vei cheltui alti bani pentru ca vei gasi produse de care crezi ca ai nevoie.
In schimb ce la Hanora gasesti tot ce vrei intr-un singur loc si inseamna ca vei face cumparaturi in mod inteligent si nu vrem asta, nu? Ai de la piese si accesorii auto, casa inteligenta, stickere auto-moto, casa si gradina pana la cosmetice, timp liber, jucarii si chiar si camere video si supraveghere


E un fel de mall-ul mai aproape de tine pentru ca vine curierul acasa la tine si iti aduce produsele comandate si astfel nu mai mergi tu pe langa magazine si nu mai esti atras de ofertele ametitoare pe care le pot avea, hmmm... nu-mi place.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)