vineri, 6 iunie 2014

Eveniment de sampling Galerie de Beaute Paris

Ati auzit de aceasta firma? Daca nu, va spun eu acum cate ceva despre ea plus un mic anunt daca sunteti pasionate de beauty. 
Avand ani de experienta in spate, dar experienta dobandita in toata lumea, de la Franta si Italia pana in Statele Unite, trei specialisti in vanzari directe si brand building vor sa ne ofere cele mai bune branduri care respecta nevoile noastre, ale femeilor si care in acelasi timp arata si o preocupare pentru mediu. Si asa a luat nastere Galerie de Beaute Paris
Stiam de ei de ceva timp si mereu ma tentau produsele de la Kiotis. Cu timpul, am descoperit ca au si produse pentru casa deoarece frumusetea unei femei nu se manifesta doar prin machiaj si ingrijirea tenului, ci si prin ingrijirea hainelor si a altor lucruri care indirect influenteaza frumusetea femeii. 


Brandurile care sunt disponibile la Galerie de Beaute Paris provin din capitala frumusetii, Paris si au fost alese pentru voi datorita prestigiului lor si a eficientei lor.
Kiotis este un brand parizian si a fost ales pentru ca satisface cele mai exigente cerinte datorita uleiurilor lor esentiale, pure si 100% naturale. Sloganul lor este: "Ma simt bine, sunt frumoasa".
Stanhome a fost conceput pentru a infrumuseta si pentru a simplifica viata femeilor. Cu o experienta de peste 80 de ani, testimonialele consumatorilor din toata si numele si numarul expertilor toxicologi, dermatologi si inginerii care au dezvoltat si au validat aceste produse au reusit sa faca din acest brand singurul brand care acopera toate nevoile unei case si acest lucru cu rezultate exceptionale.
Family Expert este o gama de produse dermo cosmetice, fiind destinata rezolvarii problemelor dermei si este o gama ce poate fi folosita de intreaga familie. Produsele sunt supuse in mod regulat controalelor medicale. 
Si toti cei din Bucuresti, dar si cei care pot ajunge in Bucuresti in perioada 13-14 iunie, pot participa la un eveniment organizat de Galerie de Beaute Paris, unde vor descoperi si testa produsele lor lor si vor avea ocazia de a cunoaste oportunitatile de cariera pe care vi le poate oferi Galerie de Beaute Paris. Evenimentul se tine in incinta magazinului Unirea Shopping Center din Bucuresti. Deci, daca puteti, mergeti. 
Mi-ar fi placut mult sa ajung ca sa testez cat mai multe produse, am testat doua si voi reveni cu impresii, dar ma tenteaza si Vitamine Jeunesse si multe altele. Si m-au facut curioasa si in legatura cu oportunitatile de cariera. Poate ajung si prin zona Ardealului cu evenimentul :)) 

Cei de la Galerie de Beaute Paris au si pagina de Facebook si daca le veti da like puteti afla mai multe informatii despre produse si ocazional organizeaza si concursuri si chiar acum au un concurs activ.
Ce spuneti? Este tentant acest eveniment? Ati mai folosit produsele care exista in portofoliul Galerie de Beaute Paris?

Bye, bye...

4 comentarii:

 1. Da, chiar astazi m-am spalat cu gelul de dus cu menta si lamaie si m-am cremuit cu lotiunea de corp. :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Eei, e departe de mine, cu siguranta daca ar fi fost mai aproape as fi mers si eu...
  Produse din portofoliul lor nu am mai folosit, mi-ar face placere sa le testez numai. :D Cu siguranta sunt produse luxuriante..

  RăspundețiȘtergere
 3. n-am incercat nimic din gama lor :(.

  RăspundețiȘtergere
 4. Multumim pentru informatie, sper sa pot ajunge in perioada aceea.

  RăspundețiȘtergere

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)