luni, 27 ianuarie 2014

Castigatoare giveaway time

Puteam sa anunt ieri castigatoarele, dar ma gandeam sa le anunt azi ca sa va incepeti saptamana intr-un mod mai placut. Celelalte care nu au castigat nu fiti suparate pentru ca vor mai fi concursuri si daca veti fi active pe blog si pe pagina FB atunci voi tine cont la viitoarele concursuri de activitatea voastra si nu se stie cand apare vreun concurs surpriza bazat doar pe activitatea voastra.
Au fost 38 de inscrieri (un comentariu a fost dublu) am verificat inscrierile casigatoarelor care au fost in regula, iar acestea sunt:


1. Alina Hurmuz care a castigat:


 plus forme pentru briose de hartie
si 
2. Mary Anton care a castigat:


plus formele pentru briose de hartie

Azi Random a tinut cu ele, dar data viitoare poate tine cu una din voi. Si daca nu ati castigat la acest concurs, mai puteti castiga ceva daca va inscrieti la giveaway-ul care a ramas inca deschis pana pe 5 februarie.
Astept adresele voastre pe adresa mea e-mail, sa specificati la subiect "Castigator concurs Giveaway time", ca sa nu va pun la spam: 
beautyandrecipe@yahoo.com


O zi frumoasa sa aveti si nu fiti triste ca nu ati castigat, vor urma si alte concursuri, dar m-as bucura daca ati fi mai active :D.

Bye, bye...

8 comentarii:

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)