luni, 30 decembrie 2013

Party smokey eyes

Imi place sa ma machiez, sunt frumoase culorile si cand mai vad in revistele de specialitate poze before&after ma impresioneaza puterea machiajului de a schimba infatisarea unei persoane.
Azi vreau sa va arat o idee de machiaj pentru petreceri si daca nu va place machiajul nu aruncati cu rosii in mine pentru ca nu v-am facut nimic rau, ci doar vreau sa va dau o idee.
Am transformat un machiaj smokey intr-un mai de petrecere adaugandu-i paiete care sunt in trenduri acum. Si cand putem purta paiete daca nu la petreceri? Pentru ca pe strada lumea s-ar uita la tine ca si cum ai fi innebunit, atunci petrecerile sunt ocazia perfecta.
Eu am folosit paiete din setul Frontover New Sparkler. Ati vazut oje si sclipici din acest set, iar acum trebuia sa vedeti si un machiaj care sa foloseasca un produs din acest set. Dar va voi prezenta setul mai pe larg saptamana aceasta. 


 Machiajul l-am realizat folosind paleta de la Fraulein (gasiti swatch pe blog) si produse de la Artdeco. Baza de la Artdeco o iubesc pentru ca a facut minuni cu fardurile mele. Daca inainte le aplicam folosind pensula umeda acum nici nu a fost nevoie.
Ar fi aratat mult mai bine daca as fi folosit niste gene false dar inca exersez si nu le puteam aplica acum, poate s-ar fi vazut urate in poze.


Pentru buze am ales un ruj de la Artdeco si le-am pastrat simple. Paietele nu le-am aplicat pe toata linia eyeliner-ului deoarece mi se parea mie ca arata prea incarcat. Am incercat acum ceva timp si imi simteam pleoapele grele, iar in acest fel arata simpatic machiajul.
Sper sa va placa si voua :)

O saptamana cat mai frumoasa sa aveti ;)

Bye, bye...

8 comentarii:

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)