duminică, 1 decembrie 2013

O doina cu farmec

Cânt o doină cu mare drag 
Care să exprime dragostea ce-o am
Pentru Doina moștenită în dar
De la mama mea cu mult drag
E vedetă în poșeta mea
Dar la fel e și în casa mea
Pentru mâini și față o folosesc
Şi de ea mă indrăgostesc
Doina se numește
Şi cu drag ea poposește
În poșeta fiecărei femei
Cu un mare temei
Pentru a hrăni și hidrata
Cu multă iubire a sa fată.
(nu-mi plac diacriticele, dar le-am pus ca sa se inteleaga :D)

Da, este o doina scrisa cu farmec in care imi exprim dragostea fata de aceasta crema, fata de acest brand care s-a nascut intr-o perioada tumultoasa pentru multi romani si care le-a fost alaturi multor femei si a avut grija de frumusetea lor. Nu e minciuna. 
Imi amintesc de la mama mea care o folosea si la fel si soacra mea care desi e plecata peste mari si tari cand primeste pachet vrea sa-i fie trimisa si Doina.
Imi amintesc si de colegele mele de facultate cat laudau acest brand pe care l-au folosit si mamele lor. Si in timp ce eu aplicam si alte produse pe fata, ele foloseau doar Doina deoarece le pastra tenul curat, bine, eu cred ca si ele s-au nascut cu un ten normal si curat si atunci nu mai aveau nevoie de sute de produse pentru ingrijirea tenului. Totusi stand in camin auzeam laudele si de la alte fete si mi-a intarit convingerea ca acest brand este bun. 
Doina si-a marit familia si a adaugat o noua crema care este nutritiva si vitaminizanta destinata ingrijirii corpului si a fetei. Ea poate fi foarte usor adaugata in geanta si pentru a fi luata in calatorii, la birou, la servici si pentru a fi acolo, pentru tine, cand ai nevoie de un plus de hidratare. Doar o piele care nu e hidratata, nu e frumoasa si prin urmare crema are grija ca tu sa fii frumoasa mereu. Ea se poate aplica dimineata si seara, oricand aveti nevoie.
Si imi place foarte mult campania de promovare a acestei creme care s-a realizat in colaborare cu KREM. Puteti sa urmariti si voi mai jos:


Voi ce amintiri aveti legate de acest brand Doina? Va place campania de promovare a noii creme Doina?


Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2013, ultima proba :D

2 comentarii:

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)