marți, 24 decembrie 2013

Coccolino lino, lino

Cand m-am vazut in lista cu persoanele care vor primi un pachet de la Coccolino m-am bucurat foarte mult si si tot cantam Coccolino lino, lino ca un copil mic. Este balsamul meu de rufe preferat desi am mai incercat si altele dar imi place parfumul pe care il lasa hainelor.
Pachetelul a venit foarte repede si sambata il aveam in casa. Chiar si curierul m-a intrebat de ce sunt asa de bucuroasa si in timp ce scriam datele si semnam ii spuneam ca testez Coccolino intr-o campanie de testare de la Buzzstore. 
Nu am mai apucat sa fac niciun unboxing.


Cucu Bau...cine o fi in cutie?


Sunt eu, Cocco, Coccolino :)


Coccolino a ajuns la un baietel dragalas, desi eu l-as fi pastrat pentru mine dar am zis sa nu fiu egoista pentru ca eu totusi am sticlele cu un parfum ametitor de frumos.
Aceste doua sticle fac parte dintr-o editie mai speciala, care sa ne incante simturile acum iarna. Dar revin cu mai multe detalii curand.
Este a doua campania la care particip si vreau sa va zic ca Buzzstore este una din cele mai bune "inventii" pentru ca ai ocazia de a testa anumite produse si de a vedea daca sunt bune sau nu. Daca nu testam biscuitii Gerlinea nu i-as fi incercat niciodata si sigur nu i-as fi cumparat, dar asa i-am incercat si mi-au placut si stiu ca ii voi cumpara mai mereu.
Deci daca nu v-ati inscris in comunitatea Buzzstore acum e timpul sa o faceti pentru a nu rata una din campaniile viitoare. 


Bye, bye...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)