vineri, 13 septembrie 2013

Review: Gel de dus exfoliant Gerocossen

Mi-am cumparat acest gel de dus pentru ca eu sunt mai comoda din fire si nu-mi place sa folosesc o suta de produse care imi rapesc timpul si nu pot sa fac altceva ce poate aveam in gand. Nu l-am cumparat pentru suplete, mai ales ca nu are rost sa folosesc produse de suplete sau anticelulitice atata timp cat nu am o alimentatie sanatoasa si nu fac sport, cu ultima parte stau foarte prost desi sunt constienta ca nu e bine. Cum am zis mai sus sunt comoda, uneori prea comoda, dar promit ca ma apuc de sport. Cu alimentatia e mult mai usor decat cu sportul, dar pana ce ma apuc.
Imi place acest gel de dus foarte mult. Imi place cum miroase enorm. Are un miros neutru, nici dulceag dar nici vag, imi aminteste de produsele pentru barbati si uneori ador parfumul sotului meu mai mult decat parfumul meu :)).


Are particule de exfoliere destul de mari dar asigura o exfoliere excelenta. Imi place sa simt cum particulele se topesc pe piele prin frecare si din cauza apei. Iar pielea mea ramane asa de fina si placuta. Il folosesc odata pe saptamana din cauza particulelor mari, poate daca s-ar folosi pe zonele afectate ar trebui in fiecare zi, dar cum eu nu-l folosesc mi-e bine si doar o data pe saptamana.
V-am pus si lista cu ingrediente si a nu se confunda Sodium Laureth Sulfate cu Sodium Lauryl Sulfate, deoarece doar ultimul este nociv, primul fiind considerat sigur.


Este primul produs incercat de la Gerocossen si imi place si de aceea voi mai cumpara acest gel de dus pentru ca imi place mult finetea pielii mele care rezulta in urma folosirii acestui gel de dus si mirosul sau. Dar voi incerca si alte produse de la ei.
Voi l-ati folosit? Daca l-ati folosit in zone cu probleme a dat rezultate?


Bye, bye...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)