duminică, 14 iulie 2013

Buzz de la BuzzStore

Buzz! Buzzzz!! Buzzzzz!!!


Tot vedeam BUZZStore si ma tot bazaia si nu mai scapam de aceasta bazaiala pana azi cand i-am acordat o sansa si am citit mai atenta despre ceea ce este BUZZStore si ceea ce poate oferi. 
Voi ati stiut de BUZZStore?
Deci, sub forma unui mini-interviu eu zic sa incepem cu prezentarile de la bun inceput:

- Cine sunt ei?
- Ei sunt BUZZStore!
- Si ce sunt ei? Ce fac, mai exact?
- Ei sunt o comunitate ce testeaza cele mai noi produse si servicii, iar daca le plac aceste produse ei nu tin doar pentru ei ci spun mai departe. Pai, mi se pare corect sa incercam si noi cele mai bune produse si sa nu mai aruncam banii aiurea.
-Si cum pot beneficia si eu de aceste produse?

-Simplu, te inscrii pe urmatorul link www.buzzstore.ro si astfel vei intra si tu in aceasta comunitate care iti ofera ocazia de a incerca prin diverse campanii de testare produse si servicii din diverse domenii precum produse alimentare, produse cosmetice si de ingrijire a locuintei, sanatate, turism si gastronomie, etc.
Pe scurt, trebuie sa te inscrii pe BUZZStore pentru ca ai parte de multe avantaje:
1. Posibilitatea de testare a produselor
2. Poti primi puncte, de exemplu la inscriere primesti 50 de puncte, la alte campanii difera numarul punctelor si prin recomandare mai puteti primi puncte. Aceste puncte pot fi transformate in bonuri cadou sau cadouri. Iar 100 de puncte valoreaza 100 RON si la 1000 de puncte pot fi valorificate in cadouri, deci e super. 
Deci fii lider de opinie in grupul tau deoarece parerea ta conteaza pentru dezvoltatorii de produse si servicii si nu uita primesti gratuit, acasa, spre testare, cele mai noi produse si servicii.


"Deci daca esti o persoana curioasa, iti place sa testezi noi produse si servicii aparute si iti place sa comunici cu prietenii direct sau prin internet (retele sociale, blog)? Atunci alatura-te comunitatii BUZZStore si poti testa, impreuna cu prietenii tai, GRATUIT, cele mai noi produse si servicii din orasul tau!

 Tot ce-ti ramane de facut este sa deschizi coletul BUZZStore si sa te bucuri de privilegiul de a testa produsele oferite!" Cuvinte spuse chiar de cei de la BUZZStore
Eu sunt o persoana tare curioasa si nu aveam cum sa scap de bazaiala celor de la BUZZStore daca nu imi faceam cont pentru ca deja mi-au umplut mintea cu tot felul de idei si vise.
Cum vi se pare acest site care iti permite sa testezi noi produse si dupa aceea sa le impartesesti si altora parerea ta? 
Mie mi se pare o idee super si deja mi-am facut cont in speranta ca asa voi putea afla de noi produse de care chiar nu am cum sa aflu decat prin astfel de campanii.

Bye, bye...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)