miercuri, 26 iunie 2013

M-am indragostit...

de Blackberry Bold Touch 9900 si Q10.
Pentru mine mi se pare telefonul superb, deoarece imbina atat touchscreenul cat si butonasele.
Are specificatii foarte bune care pe mine ma incanta. 
Blackberry Q10 a fost lansat anul  acesta, in aprilie si are o camera de 8 MP si filmeaza Full HD. Memoria interna de 8 GB pentru mine e suficienta.
Se poate gasi atat pe negru...


...cat si pe alb.


Care vi se pare mai dragut?
Blackberry Bold Touch 9900 a fost lansat in august, 2011. El are o camera de 5 MP si o camera ce filmeaza doar HD, dar nu conteaza asa de mult pentru ca nu filmez prea des. Memoria sa interna este, ca si la Blackberry Q10 de 8 GB. Dar amandoua telefoanele au si card slot. Si amandoua au ca sistem de operare, un sistem propriu de la BlackBerry.
Si este valabil si pe negru, dar si pe...


...alb.Parca design-ul lui Blackberry Bold Touch 9900 mi se pare mai dragut. Si de aceea m-as bucura mult sa pun mana pe el. Si sunt sanse mari ca la anul sau peste doi ani sa il am. Mai am ceva de asteptat, dar nu vreau sa-i pun sa-mi ia telefon daca nu este absolut necesar. Asa ca pana atunci trebuie sa-mi gasesc ceva sa lucrez si atunci imi voi face un mic cadou.
Pana atunci ma multumesc cu un mic Samsung Galaxy Mini, care este Android dar la unele lucruri e cam prostut, dar pot sa intru pe blog sa vad postarile, pot sa intru si sa-mi verific mailurile, deci pentru moment e bine si asa.


Voua va place dragostea mea?
Pe curand...

Bye, bye...

Un comentariu:

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)