luni, 20 mai 2013

Review: Luciu de buze Stay with me Essence

Salut! Salut! 

De mult timp voiam sa scriu despre acest luciu de buze de la Essence pentru ca imi place prea mult ca sa nu va zic si voua parerea mea si cat de mult imi place.
L-am cumparat in luna martie de pe site-ul cosmetic-style.ro la pretul de 15 lei in nuanta Candy bar. Tot uit numele si acum nu il am langa mine ca sa va zic sigur. Cantitatea sa este de 4 ml, ceea ce pentru mine este potrivit pentru ca de mult de ori nu ajung sa termin un luciu sau il pierd.


Mie imi place foarte mult la aceasta pensula de aplicare care este ovala, iar aplicarea luciului de buze este mult mai usoara in acest fel.


Textura sa mi se pare mai degraba ca a unui lac de buze si nu luciu de buze dar mie tot imi place chiar daca e putin lipicioasa. 
Din cate vad culoarea nu este redata la culoarei ei reala, cred ca am avut probleme cu focalizarea si la fel si la swatch-ul de mai jos.


Ofera o usoara culoare buzelor, una chiar frumoasa si ofera si luciu. Iar rezistenta este una acceptabila, doar ca nu va pot date exacte pentru ca nu am stat sa verific timpul de rezistenta.


Eu as recumpara acest luciu de buze, dar poate in alta nuanta ca sa mai incerc si altele. 
Voi l-ati incercat? V-a placut?

Bye, bye...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)