vineri, 10 mai 2013

Haul: Cooking Books

Hello!
Saptamanile trecute cei de la Adevarul au avut o promotie la cartile din biblioteca Adevarul, care oferea reducere 20%. Si cum voiam si vreau in continuare sa-mi completez colectia cu carti din seria Delicii din bucatarie am profitat de aceasta promotie.
Pentru ca bugetul era oarecum limitat, mi-am ales atenta cartile. Am ales acele carti care stiam ca le voi folosi si imi vor fi de mare ajutor.
Am ales:
Retete traditionale din Africa si Orientul Mijlociu
Antreuri si gustari
Preparate la gratar
Sosuri si conserve
Preparate la microunde


Sunt monunate cartile si chiar daca mai folosesc unele ingrediente care nu sunt pentru buzunarul tuturor, retete care oricum sunt in minoritate, mie imi plac foarte mult.


Iar aceasta este colectia mea pana acum. Mai am nevoie de doar sase carti. Dar cei de la Adevarul au o surpriza frumoasa si anume ca in acest weekend au o reducere de 30% si acum trebuie sa-mi calculez bugetul si poate ma aleg cu inca patru carti, chiar primele doua carti nu mai sunt pe stoc.
Pentru a beneficia de aceasta promotie este simplu doar dati click aici si dupa ce ati cumparat ce ati vrut din Colectiile Adevarul scrieti codul ADSWEEKEND30 si astfel veti beneficia de aceasta reducere minunata.
Pe voi va tenteaza?

Bye, bye...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)