duminică, 5 mai 2013

Beauty wishlist

Salut! Salut!
Vreau sa-mi cumpar unele lucruri, unele mi le voi cumpara mai repede, altele mai tarziu si unul peste cativa ani sau poate niciodata. Acesta este wishlist-ul meu care contine cosmetice dar si ceva haine, genti.
Deci sa incepem:
1. In primul rand vreau un sistem IPL pentru epilare. De cand am participat cu un articol pentru a castiga un sistem de la Philips, numit Lumea SC2003 si am aflat enorm de multe lucruri despre acesta in documentarea mea mi-am dat seama ca viata mea ar fi mult mai simpla daca l-as avea. Din pacate, nu am castigat pentru ca articolul meu nu a fost atat suprinzator dar nu-i nimic. Totusi, de atunci capul mi-a stat doar la el pentru ca nu este un moft, ci o necesitate. O adevarata necesitate... Din pacate nu este disponibil pentru bugetul oricui si nici pentru al meu, dar poate in cativa ani va fi al meu sau poate ca nu. Totusi voi incerca sa fiu optimista ca mi-l voi permite in cativa ani si voi scapa de chinul epilarii. Uneori ma gandesc de ce trebuie sa avem par pe picioare, la axila sau mustacioara?


2. Imi doresc un CC Cream. Nu conteaza firma, dar imi doresc chiar daca nu e o necesitate si doar un moft. De aceea nu ma grabesc sa-l cumpar, dar tot il vreau.


3. iHerb goodies... sunt atatea lucruri ce vreau sa mi le cumpar, si daca m-ati vedea cum tot golesc cosul si pun unele lucruri si il golesc si pun altele. Amuzant, nu-i asa?


4. Camasile sunt o necesitate si voi inceerca sa pun mana pe ele cat mai curand.

5. Gentile iar sunt o necesitate si imi plac foarte mult, dar imi cumpar mai rar ca sa nu uit de ele si sa acord atentie doar uneia din ele.


Voi ce produse aveti in wishlist?

Bye, bye...
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)