sâmbătă, 20 aprilie 2013

Sa ne pregatim de vara...

Salut! Ce mai faceti?

Nu am avut timp si net sa scriu dar acum sunt iar pe val. Saptamana trecuta am primit si eu papuceii de la ZorileStore pentru testare, mai stiti acel articol in care v-am spus ca as dori sa devin Blog Ambasador la ZorileStore? Desi initial am ales niste balerini superbi, acestia nefiind pe stoc si mi se pare normal la cat de draguti erau, am ajuns la aceste sandalute. Calea a fost lunga dar le-am primit intr-un final si azi va scriu despre ele. Le-am lasat pana in ultima zi ca sa va pot scrie parerea mea sincera despre ele. 


La inceput nu m-au incantat, nu imi placea culoarea si acea bareta care intra intre degete. Plus ca nu sunt tocmai genul meu, prefer sa fie cu talpa joasa.Totusi purtandu-le am fost surprinsa si am inceput sa prind drag de ele. Cand prind drag de obiecte sunt mai atenta si am mai multa grija de acel obiect. 
Sunt niste sandale foarte comode, iar acea bareta la inceput parca incomodeaza dar m-am obisnuit. Marimea am nimerit-o perfect si fac piciorul frumos fiind cu talpa mai groasa.
Totusi un mic lucru ma deranjeaza si anume toate acele barete care trebuie sa le aranjez pentru a intra tot piciorul, dar e un lucru mic pentru a fi luat in seama.


Deci eu sunt pregatita de vara cu aceste sandale. Mai trebuie sa ma apuc de exercitii fizice pentru a-mi pregati corpul si gata, vara poate sa vina. 
Plaja, soarele, fustele lungi si vapoaroase de abia astept sa vina dar si eu sunt pregatita sa le primesc cu aceste sandalute.
Voi unde le-ati purta daca le-ati avea?

Bye, bye...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)