marți, 19 martie 2013

Review: Lapte Demachiant Garnier Essentials

Hey,

Eu am un ten mixt, uneori pare normal, alteori sensibil, de aceea am nevoie de produse speciale si atunci le caut dar nu imi permit sa imi cumpar produse care sa fie scumpe desi cred ca pentru tenul meu ar fi un rasfat. Momentan ma concentrez pe produse care daca sunt din comert sa curete eficient tenul si sa nu provoace iritatii tenului sau ochilor.
Stiu, ar trebui sa folosesc dermato-cosmetice ca Vichy sau Ivatherm, dar inca nu mi s-au lipit de mana ca sa le cumpar. De la ele doar apa termala am avut-o. Nu ma plang ca nu le-am folosit, sigur le va veni si lor randul. Avand in vedere ca uneori mai cumpar si impulsiv lucrurile, e normal sa nu ajung sa le cumpar daca nu-mi respect wishlist-ul.
Produsul despre care vreau sa va vorbesc este laptele demachiant de la Garnier Essentials cu extract de struguri fiind in acelasi timp si detoxifiant. 
Acest produs poate fi folosit atat pentru ten cat si pentru ochi. L-am folosit mai mult pentru ochi decat pentru ten. 


L-am folosit pana ce l-am terminat si pot sa zic ca el curata eficient machiajul si impuritatile. Nu-l recomand deloc pentru ochi. Ustura ochii si poate am si eu ochii mai sensibili, dar lacrimile curgeau pe obraz.
L-am folosit si pentru ten si da, lasa acea pelicula grasa pe fata. Pe ten nu mi-a provocat iritatii.


V-am pus si lista de ingrediente, care se observa cat de cat, si am observat ca are acel ingredient SLS (Sodium Laureth Sulfate) pe care il putem gasi in sampoane sau geluri de dus si intr-o vreme circula pe net un mesaj sa avem grija pentru ca este un ingredient care se pune si in detergenti pentru a face spume, nu stiu cat e de adevarat dar poate aceasta este explicatia pentru care ma ustura ochii de la el.


Dupa cum puteti vedea, el are culoarea alba, pare usor la atingere dar pe ten sau pe ochi lasa o pelicula mai grasa, totusi folosesc si lotiune tonica asa ca dispare.

Totusi, nu il voi mai cumpara din cauza ca se pare ca nu este potrivit pentru mine.
Voi l-ati incercat?

Bye, bye...


2 comentarii:

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)