vineri, 11 ianuarie 2013

Review: Ceai St. Dalfour

Helllooo!

              Ce mai faceti?
             Azi vreau sa va zic parerea mea despre un ceai, si anume St. Dalfour, achizitionat, oare de unde? De pe iHerb. Cred ca sunt foarte putine care au un blog si inca nu au facut comenzi pe iHerb, dar sigur sunt si fete care nu au blog si tot fac comenzi, asa cum am fost si eu. Pana acum doar de doua ori am comandat, dar voi mai face, la timpul potrivit.
             Hei bine, sa trecem si la fapte!
             Ce mi-am ales eu este un ceai verde cu aroma de capsune si trandafiri si e organic, sau cel putin asa scrie. Contine 25 de pliculete impachetate individual. Ceea ce m-a impresionat pliculetul pentru ca nu era din hartie asa cum am mai vazut la alte ceaiuri, ci este dintr-un material mai tare. Probabil pentru a sigila mai bine continutul.


                                    Pentru a prepara ceaiul, turnam apa clocotita, peste pliculet, in pahar si lasam la infuzat un minut. Daca vrem sa fie mai tare putem lasa doua minute. Eu beau ceaiul neindulcit, iar aorma de ceai verde se simte mai tare, in schimb ce cea de capsune mai slabut iar cea de trandafiri deloc. Aici, m-a cam dezamagit, pentru ca voiam sa simt si aroma de trandafiri.


                      Puteti vedea culoarea sa, mai galbuie.


                        In concluzie, e un ceai bunicel, dar nu-l voi mai recumpara deoarece as dori sa incerc si alte arome, poate care ma vor impresiona mai mult.
Pe data viitoare.

Bye, bye...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)