miercuri, 2 ianuarie 2013

Furby is back...

Hellooo!!!

               A doua postare am vrut sa o dedic unei jucarii. Desi sunt in anul terminal la facultate, nu am cum sa iubesc unele jucarii. Printre aceste este vorba si de Furby!!! Poate va mai amintiti, sau poate nu, de jucariile Furby. La un moment dat, in 1999, au fost si la McDonald's si eu am reusit sa o prind pe cea de la McDonald's, de fapt pe prietenul lui, Shelby si sora mea l-a nimerit pe Furby. Ce era frumos la cei doi era faptul ca atunci cand ii puneai impreuna cantau dar si daca atingeai un obiect de metal de piciorusul lui:).
               De curand, am aflat pe blogul unei fete ca Furby s-a intors si de data aceasta cu mai multe abilitati, printre care si aceea de a vorbi. Iar cu ajutorul unei aplicatii de pe Iphone, si cred ca si Android, poti intelege ceea ce spune. E super, nu?
              Vreau sa va arat cum aratau Shelby si Furby de la McDonald's.

              Si aici puteti vedea cum arata in prezent:
Nu-i asa ca e dragut? Momentan nu detin unul si din cate am vazut pretul e maricel, vreo 250 de lei dar depinde si de marime. Voi ati cumpara o asemenea jucarie pentru voi, copii sau ca si cadou?
Poti sa faci mai multe lucruri cu el, cum am mai zis ssa vorbesti cu el. Si cica, la inceput va vorbi mai mult limba lui Furbish (nu stiu cum sa traduc), dar cu cat vorbesti mai mult cu el va vorbi engleza pe parcurs (inseamna ca trebuie sa-i vorbesti in engleza). Poti sa-l hranesti, sa-l gadili, sa-l scuturi, sa-i pui muzica. Dar trebuie sa fiti atenti cum il tratati pentru ca asa ii va fi si personalitatea
Cu cat  scriu mai mult, parca cu atat imi doresc mai mult un Furby nou.
              Si chiar daca sunt mai vechi si nu mai functioneaza eu ii pastrez cu drag pentru ca am multe amintiri legate de ei;)

        Voi aveti un Furby, chiar daca e mai vechi? Ce parere aveti de cele noi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)