marți, 1 ianuarie 2013

Bun venit...

                     In aceasta prima postare vreau sa va urez bun venit pe blogul meu.
                     De mult planuiam sa-mi fac un blog, dar tot am amanat acest lucru. Si de ce? Pentru a ma sincroniza cu noul an 2013. Am ales sa imi postez in prima zi postarea pentru ca e mai interesant asa.
Nu vi s-a intamplat sa faceti anumite lucruri tocmai pentru ca sa pice pe o anumita data?
                    Acum, sa va zic si eu voua de ce vreau sa scriu acest blog... Pai, pentru ca desi exista zeci de bloguri despre beauty, fashion si alte lucruri, pentru mine acest blog in primul rand este o provocare. De ce? Deoarece am observat ca nu pot duce pana la bun sfarsit un proiect pe care vreau sa il fac si ma plictisesc repede. Am mai avut o tentativa de blog dar s-a intamplat acelasi lucru. Si poate, poate cu acesta voi reusi.
                    Poate unele dintre voi vor spune ca un blog se scrie din placere. Mie imi face placere sa scriu dar la un moment se intampla ceva anume si ma impiedica sa il duc pana la final si in plus imi place si sa citesc review-uri despre beauty si fashion dar nu numai. ci si sa schimb pareri, deci sunteti binevenite cu comentarii si poate si critici constructive dar nu rautacioase, desi sigur vor exista si acestea.
                    Nu stiu cat de repede voi avea cititori si daca ma va citi cineva, dar eu voi continua si sper sa rezist un an si chiar si mai mult, asa cum am observat bloguri cu experienta si care imi fac placere sa le citesc. Poate intr-o zi va voi vorbi si despre ele:)
                   Va las acum. Sa aveti o zi frumoasa.

Bye, bye

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru vizita si m-as bucura si de feedback-ul tau:)